Mind Eye Power

Mind Eye Power

Met Mind Eye Power breng je op een doeltreffende, eenvoudige en milde wijze diepgaande veranderingen in ongezonde overlevingsmechanismen en maak je de weg vrij voor meer balans en een nieuw perspectief.

De oogbewegingen in combinatie met de juiste geestkracht (gerichte aandacht en intentie) geeft de methode zijn krachtige werking. De invloed die deze methode op je brein heeft zorgt voor een effectief en diepgaande verandering op het gebied van je ongezonde gewoontes en remmende overtuigingen, onverwerkte emoties en de gevolgen van trauma.

Door Mind Eye Power kan je oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat je werkelijk verlangt. In “een ogenblik” schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Je zult merken dat het mogelijk is oude pijn, angsten en ingesleten gedrag moeiteloos achter je te laten. Dit geeft ruimte aan ongekend potentieel.

Je lost je probleem op en je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe ondersteunende en meer gezonde levenshouding.

Mind Eye Power brengt je lichaam en geest weer in balans.

Mind Eye Power kan ingezet worden bij alles waar je een emotionele lading en/of spanning ervaart en je een noodzaak voelt je hiervan te bevrijden, bijvoorbeeld bij:

  • Stress en burnout
  • Ongezonde gewoontes en remmende overtuigingen
  • Angsten
  • Onverwerkte emoties
  • Ingrijpende levenservaringen, zoals verlies en trauma
  • Gevolgen van trauma
  • Verslavingen

Als er tijdens het behandeltraject geen vooruitgang is of een proces stagneert kan er ook een mentale of emotionele blokkade aan ten grondslag liggen. Dan kijken we samen of een Mind Eye Power behandeling ingezet kan worden om je blokkade op te heffen en de behandeling succesvol door te zetten.

Er zijn bij volwassenen, jeugd en kinderen ook al veel goede resultaten bereikt met Mind Eye Power bij faalangst, examenvrees, prikangst, negatieve cognities, piekeren, stoppen met roken, vliegangst, claustrofobie, lichamelijk onverklaarbare klachten en gestagneerde rouwverwerking.

Een sessie duurt tussen 75 en 90 minuten en is vaak al voldoende voor het opheffen van 1 specifieke blokkade. Een sessie kan ook onderdeel uitmaken van je behandeltraject.

Deze behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed als je aanvullend verzekerd bent onder de noemer Psychosociale Zorg. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.

Ik ben gecertificeerd Practitioner Mind Eye Power.

De MEP Basics opleiding is erkend als beroepsopleiding door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen ( SKB) en Register Vaktherapie ( SRVB).

Voor meer informatie over Mind Eye Power: https://mindeyepower.nl/mind-eye-power/

 

 

 

Lianne Voncken

Begeleiding bij Rouw, Verlies en Trauma.

Neem vrijblijvend contact met me op of stuur een berichtje.

Bel: 0493 845 717
E-mail: info@liannevoncken.nl